Gold mask van de action + testen

Hee allemaal en super leuk dat jullie weer lezen naar deze blog! Vandaag is het mask time! Want mijn vriendin is naar de Action geweest en heeft voor mij een Gold mask Gekocht! Dat vind ik natuurlijk hartstikke lief! Er zaten 5 maskertjes in voor 1,00 euro! Het is een Peel-Off masker. Voordat jullie dit ook willen gaan testen zorg dat je je make-up er hebt afgehaald en doe je haar in een staart! (Oeps! Nadat ik mijn huid had schoon gemaakt ben ik vergeten om mijn mascara er af te halen excuses! xx ) ik ga dit maskertje nu voor jullie testen!

Oke het maskertje zit erop en nu wachten totdat die droog is… Spannend!!

Het maskertje is opgedroogd en wat vind ik dit leuk zeg! Het ziet er zo mooi goud glitterig uit! Het droogt best snel op, dat vind ik altijd wel van want ik ben nogal een ongeduldig type. Het maskertje is heel plakkerig het heeft een beetje het structuur van karamel! ik moet nog heel even wachten met het er vanaf halen. Om te weten of het goed droog is kan je dat eigenlijk zien aan of het nog plakkerig is of niet. Yes, tijd om het er van af te halen!!!

AU AU AU en nog eens AU! Wat heb ik me ongelofelijk veel pijn gedaan aan dit maskertje! De tranen schoten al in mijn ogen toen ik nog niet eens op de helft was! Voor deze blog was ik nog positief maar nu…. Dit was zo geen fijne ervaring! Ik weet het, de Peel-Off maskertjes moeten strak zitten maar zo erg is gewoon niet fijn! Ik heb dit vervolgens eraf gewassen (geprobeerd). Ik ga dit nooit meer aan brengen! Wat wel heel jammer is want het zag er zo leuk uit! Maar ik geloof wel dat dit je poriën mee neemt haha! Nu mijn huid heel erg rood is ga ik even goed mijn huid verzorgen met een lekker cremetje! Aangezien dit niet zo goed gelukt is als ik had gehoopt, is dit dus GEEN aanrader! Ik hoop dat jullie alsnog een beetje hebben genoten van deze blog!

Tot volgende week!

XOXO

Advertenties

2 comments

  1. mo · maart 10, 2018

    hier net zo, vreselijk….

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s