Evening routine

Hee allemaal en super leuk dat jullie weer lezen naar deze nieuwe blog! Vandaag ga ik in bad en ga ik jullie laten zien wat ik hiervoor gebruik kwa verzorging enzo. Als alleerste haal ik mijn make-up eraf. Vervolgens gebruik ik een maskertje aardbeien smaak! Ik hou zelf heel erg van dit maskertje omdat je het er gewoon lekker kan afwassen omdat het geen Peel-Off masker is! Aangezien het vorige keer niet zo goed is gegaan hou ik er niet meer zo van haha!

Dan gebruik ik een bath bomb van de etos en deze heb ik gekregen in een pakketje en ik ben er super blij mee! Ik heb een cakeje en een meloentje. Vandaag ga ik voor het cakeje omdat ik die toch het leukste eruit vind zien.

Dan was ik mijn haren met de shampoo van Andrelon en de conditioner van Andrelon. Dit vind ik een heel fijn merk. Dan even chillen in bad. De bath bomb was heel leuk en het bad werd helemaal roze en rook zo lekker!

Klaar! ik rol mijn haar op in een handdoek net als een tulband haha! dan heb ik een primark jasje dat je kan aan doen als je klaar bent met douchen of uit bad komt, deze was ongeveer 10 euro. Dan doe ik mijn pyjama aan en ga ik naar beneden toe om een filmpje te kijken met wat drinken en een koekje. Dan was dit mijn avond al! Dat ging snel voorbij!

Ik hoop dat jullie deze blog leuk vonden en dan zie ik jullie volgende week!

XOXO

Advertenties

One comment

  1. maudbeautyblogs · februari 7, 2018

    Nog vragen? Laat het weten in de reactie’s 💋

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s