Hoe ik mijn wenkbrauwen doe!

Hee allemaal en wat leuk dat jullie weer lezen naar deze nieuwe blog! Ik ga jullie vandaag laten zien hoe ik mijn wenkbrauwen doe!

Stap 1

Borstel je wenkbrauwen even door met een wenkbrauwborsteltje zodat je wenkbrauwen niet zo wild staan, dan is het makkelijker om je wenkbrauwen te tekenen. Dit doe ik met een borsteltje van de etos. Ik weet niet precies hoe duur die was want het is al best lang geleden dat ik hem gekocht heb! Maar ik schat rond de 2 euro.

Stap 2

Ik begin altijd aan de onderkant van mij wenkbrauw een lijntje te zetten. Dit doe ik trouwens heel lichtjes. Ik gebruik het kitje van de revolution ‘focus en fix’. Doordat ik hem zo vaak heb gebruikt ziet ie er niet heel nieuw meer uit! Sorry!

Stap 3

Ga vervolgens ook aan de bovenkant van je wenkbrauw een lijntje zetten en teken die helemaal door tot het einde. Nu je het lijntje helemaal tot het einde hebt getekend kan je bij het uiteinde van je wenkbrauwen via de onderkant door naar je eerste lijntje als jullie snappen wat ik bedoel haha! Kijk naar de foto dan denk ik wel dat jullie het snappen (wees gerust als je iets niet weet vraag het dan in de reacties)

Stap 4

Teken de wenkbrauw nu in dit doe ik altijd heen en weer zodat er geen lijntjes komen en er heel natuurlijk uit ziet. Je ziet ook meteen dat de lijntjes wat meer vervagen zelf vind ik dat mooier maar jij kan het ook anders mooi vinden! Je kan ook gewoon een beetje variëren wat je zelf mooi vind!

Stap 5

Borstel je wenkbrauwen weer een aantal keren door zodat de lijntjes eigenlijk niet meer te zien zijn! De onderste en bovenste laat ik af en toe staan, dit is net wanneer ik erin zin in heb. De onderste en bovenste lijn aan het uiteinde houd een beetje de wenkbrauw in vorm.

Stap 6

De laatste stap is heel makkelijk! Ga met je wenkbrauw gel over je wenkbrauw en borstel omhoog! (Kijk naar de foto) ik gebruik de wenkbrauw gel van essence.

De haartjes omhoog blijven natuurlijk niet zo staan! Ga met je kwastje heel voorzichtig langs je wenkbrauw zodat je haren strak op zij staan. (Kijk naar de foto voor duidelijheid)

En dan is je wenkbrauw eigenlijk al klaar! Het lijkt heel veel werk maar dat valt reuze mee! Als je de tactiek een beetje onder controle hebt ben je binnen 2 minuten klaar per wenkbrauw! Hier komen nog foto’s van dat mijn wenkbrauwen nog niet zijn en gekleurd en met kleur.

Zonder kleur

met kleur

Ik hoop dat jullie mijn blog leuk vinden! Tot volgende week!

Xoxo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s